Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Azerbaycan Konsolosluğu'ndan İftar

Azerbaycan Cumhuriyeti İstanbul Konsolosluğu, 28 Ramazan, 7 Eylül Salı günü bir iftar yemeği verecek. 

02 Eylul 2010
Azerbaycan Konsolosluğu'ndan İftar

Azerbaycan'ın İstanbul Konsolosluğu iftar yemeği ile İstanbul'daki Azerbaycanlılarla buluşacak. 7 Eylül Salı günü Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatında 1000 kişilik iftar yemeği verilecek.

Azerbaycan Konsolosluğu tarafından organize edilen yemekte, Azerbaycan'ın İstanbul Başkonsolosu Hasan Zeynelov, Azerbaycanlılarla bir araya gelecek. İftara yönelik hazırlıklar ve yer tespiti için Zeynebiye'ye gelen, Azerbaycan'ın Diasporadan sorumlu konsolosu Perviz Memmetzade, Zeynebiye Sosyal ve Kültürel İşler Sorumlusu Kasım Alcan ile Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'ni gezerek incelemelerde bulunmuşlardı.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün geçtiğimiz günlerde Azerbaycan'ın İstanbul Başkonsolosu Hasan Zeynelov'u ziyareti sırasında Zeynelov, iftarı gündeme getirmiş; yer olarak da Zeynebiye'yi düşündüklerini ifade etmişti. Özgündüz ise, Azerbaycan devlet adamlarının vatandaşlarıyla bir araya gelmesinden memnuniyet duyacağını belirtmişti.

2004 yılından beri Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosluğu görevini başarıyla yürüten Zeynelov, geçtiğimiz mayıs ayında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in yayınladığı kararla İstanbul Başkonsolosluğu görevine getirilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.