Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Barak'tan Lübnan'a Tehdit

Siyonist İsrail Savaş Bakanı Ehud Barak, Lübnan hükümetini hedef alan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.  

27 Temmuz 2010
Barak'tan Lübnan'a Tehdit

Siyonistlerin Savaş Bakanı Ehud Barak, Lübnan İslami Direnişi Hizbullah’ın Tel Aviv’e füze saldırısı düzenlemesi halinde İsrail ordusunun Lübnan hükümetine ait merkezlere saldırıracağını söyledi.

Barak “İsrail hükümeti, Hizbullah’ın düzenleyeceği bir saldırıya karşı sabırlı olmayacaktır. Böyle bir durumda İsrail, Lübnan’da terörist Hizbullah mensuplarını armayacak. Sadece Hizbullah’ı değil Lübnan hükümetine ait her noktaya saldıracaktır” dedi.

Washington Post gazetesine konuşan Barak, Lübnan hükümetini Lübnan’ın her alanında silahlanması için Hizbullah’a özgürlük tanıdığını kaydetti.

Barak, açıklamasının devamında İran’ın nükleer projesine ilişkin duruşda, Amerika ile İsrail arasında bir farklılık olmadığını, farklılığın nükleer projesi sorununun çözüme kavuşturulmasında olduğunu söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.