Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Finalin Adı: Bağcılar-Camlıkahve (Foto)

İstanbul'daki Ehlibeyt mescitlerinin gençleri tarafından organize edilen ve 16 bölgenin futbol takımlarının katıldığı turnuvada finale kalan takımlar belli oldu. 

15 Haziran 2010
Finalin Adı: Bağcılar-Camlıkahve (Foto)

Büyük bir çekişmeye sahne olan yarı final maçlarında Bağcılar İmam Ali Camii, Güneşli Ehlibeyt Camii'ni 5-3 yenerek adını finale yazdırdı.

Finale kalan diğer bir takım olan Camlıkahve Karslılar Hayır Hizmet Vakfı ise, güçlü rakibi Zeytinburnu İmam Cafer-i Sadık Camii karşısında zorlanmasına rağmen karşılaşmayı 6-4 kazanarak finale çıkmayı başardı.

Ehlibeyt Gençliği futbol turnuvasının final maçı, İFA Spor Genç takımının aynı saatlerdeki maçı sebebiyle 22 Haziran Salı günü 22.00'da İFA Spor Halısaha Tesisleri'nde yapılacak.

Bağcılar İmam Ali Camii ve Camlıkahve Karslılar Hayır Hizmet Vakfı, turnuvanın başında aynı grupta yer almış, gruptan çıkan iki takım olmuşlardı. Grup maçında  Camlıkahve Karslılar Hayır Hizmet Vakfı, Bağcılar İmam Ali Camii'ni 11-4 gibi farklı bir skorla yenmişti. Ancak bu maçtan sonra Bağcılar ekibi yenilgi yüzü görmeyerek finale kadar yükseldi.

Turnuva finalinde iki takımımıza da başarılar diliyor, Ehlibeyt gençlerinin birliği, kaynaşması adına düzenlenen bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.