Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hata Yapan Yok Olur

İran Silahlı Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Ataullah Salihi, ''saldırgan ülkelerin yeni bir hata yapmaları halinde bozguna uğrayacaklarını'' söyledi.  

16 Mart 2010
Hata Yapan Yok Olur

Tümgeneral Salihi, askeri bir törende yaptığı konuşmada, ''İran'a yönelik olası ABD ve İsrail saldırısına''na değindi.

Irak ve Afganistan'ın ABD öncülüğündeki yabancı güçlerce işgal edildiğini belirten Salihi, ''İran ordusu, savunma ve caydırıcılık esasına dayalı bir güç olarak düşmanların karşısında duruyor. Onların askeri saldırıda bulunmasına asla izin vermeyiz'' dedi.

''Komşu ülkeler tarafından hiçbir şekilde saldırıya uğramayacağımızı biliyoruz'' diyen Salihi, ''Sadece topraklarımızı savunmak için değil, tüm Müslümanların haklarını korumak için düşman karşısında durmaya kararlıyız'' ifadesini kullandı.

Salihi, ''Düşman herhangi bir hata yaptığında yok olacağını, yıkılacağını biliyor. Bu, bizim için de, onlar için de bilinen kesin bir gerçektir'' diye konuştu.

İranlı komutan, konuşmasının sonunda ülkesine yönelik olası saldırlar konusundaki uyarılarını yineledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.