Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suudiler Saldırılarına Devam Ediyor

Suudi Arabistan'ın Yemen'in kuzeyindeki Saada eyaletine füze ve hava saldırıları sürüyor; Husiler iki cephede direnmeye devam ediyor.  

06 Ocak 2010
Suudiler Saldırılarına Devam Ediyor

El-Menber enformasyon merkezi, dün (5 Ocak) Suudi Arabistan'ın Saada eyaletine 520 füze fırlatmasına rağmen Husi grubu mücadelecilerinin Suudi güçlerinin Erramih ve Sefiyan bölgelerine girmelerini engelledikleri ayrıca Yemen askerlerinin Saada eyaletine sızmasını önleyerek beş tankı imha ettiklerini yazdı.

Husi grubu lideri Abdulmelik Husi bürosu ise yayınladığı bildiride Suudi Arabistan hava kuvvetlerinin bazı bölgeleri bombalayarak iki kişinin ölmesi üç kişinin de yaralanmasına neden olduklarını belirtti. Husi grubu bildirisinde Yemen ordusunun Elcuf eyaletini bombalamasına değinerek Suudi ve Suudi ve Yemen güçlerinin Saada eyaletine kara saldırısı düzenleyerek bazı evleri dozerlerle yıktıkları belirtiliyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.