Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Azerbaycan Erdoğan'dan Memnun

Başbakan Erdoğan'ın, ABD Başkanı Barack Obama ile görüşmesinde, Yukarı Karabağ sorunu çözülmeden Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin gelişemeyeceğini bildirmesi Azerbaycan'da memnuniyetle karşılandı. 

10 Aralık 2009
Azerbaycan Erdoğan'dan Memnun

Azerbaycan Meclis Başkan Yardımcısı Ziyafet Askerov, "Erdoğan'a sözlerinden dolayı minnettarlığımızı bildiriyoruz" dedi.

Erdoğan-Obama görüşmesinde Yukarı Karabağ sorununun ele alınmasından memnun olduklarını ifade eden Askerov, Erdoğan'ın, Azerbaycan ve Türkiye'de söylediklerini teyit ederek, Yukarı Karabağ sorunu çözülmeden Türkiye-Ermenistan sınırının açılmasının mümkün olmadığını belirttiğine dikkati çekti.

Askerov, "Eminim ki Yukarı Karabağ sorunu, Erdoğan'ın Obama ile görüşmesi neticesinde, Azerbaycan'ın haklı davasının zaferiyle sonuçlanacak" diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.