Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İran'dan Açık Cevap

Tehditler konusunda İsrail'i uyaran İran Savunma Bakanı Ahmed Vahidi, ''Siyonistler, İran'ın ne kadar sert cevap vereceğini çok iyi biliyorlar'' dedi.  

10 Aralık 2009
İran'dan Açık Cevap

İran'ın resmi haber ajansı İRNA, Suriye'de temaslarda bulunan Savunma Bakanı Ahmed Vahidi'nin, İran'a yönelik İsrail tehditleriyle ilgili açıklamalarına yer verdi.

Tehditler konusunda İsrail'i uyaran Bakan Vahidi, ''Siyonistler, İran'a yönelik her türlü tehdidi hayata geçirmekten aciz olduklarını ve İran'ın sert cevabını çok iyi biliyorlar'' dedi.

İsrailli yetkililerin, halka ve orduya moral vermek için son dönemlerde tehdit dilini tekrar kullandıklarını kaydeden Vahidi, ''Siyonist İsrail, tehditleriyle ilgili olarak hiçbir senaryoda güvende olmayacak'' ifadesini kullandı.

''İran ordusu, tam ve güçlü bir savunmaya hazırdır'' diyen Vahidi, olası bir İsrail saldırısıyla ilgili olarak da ''İlk cevabımız, siyonist rejimin kimyasal, mikrobik, kirli ve yasak nükleer silahlarının üretildiği merkezler olacak'' dedi.

İsrail, ABD ile birlikte İran'a karşı askeri saldırı seçeneğini masada tuttuğunu, ihtiyaç halinde bu seçeneği kullanmaktan çekinmeyeceğini ilan etmişti.

Tahran yönetimi, bu ülkeler tarafından saldırıya uğraması halinde bölgedeki tüm ABD üsleri ile İsrail'in tamamını hedef alacağını bildirmişti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.