Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Küçükçekmece Kaymakamı Özgündüz'ü Ziyaret Etti (Foto)

Geçtiğimiz aylarda Küçükçekmece İlçesi'ne atanan Kaymakam Orhan Öztürk, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ü Zeynebiye'de ziyaret etti. 

09 Aralık 2009
Küçükçekmece Kaymakamı Özgündüz'ü Ziyaret Etti (Foto)

Küçükçekmece'nin yeni kaymakamı Orhan Öztürk, ilçesindeki Caferi vatandaşları daha yakından tanımak ve Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'le görüşmek için Zeynebiye'ye geldi.

Caferider ve Zeynebiye Derneği yetkililerince karşılanan Öztürk, değerli liderimizin özel kütüphanesinde Özgündüz ile görüştü.

Zeynebiye Camii Dernek Başkanı Hasan Salman, Caferider Genel Sekreteri Kasım Nas, Zeynebiye Camii Derneği yönetim kurulu üyesi Eflatun Ergül de hazır bulundu.

Sıcak geçen görüşmede Öztürk, Özgündüz'den bölgedeki Caferilerin durumu ve olaylara bakışı hakkında bilgi aldı, Zeynebiye Derneği'ni ve birimlerini dolaştı.

Görüşmenin sonunda değerli liderimiz, Küçükçekmece Kaymakamı'na İmam Zeynel Abidin (as)'ın dualarının yer aldığı Sahifeyi Seccade kitabı hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.