Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Nasrullah: Direniş Grupları İşgal Rejiminin Varlığını Asla Kabul Etmeyecekler

Lübnan İslami direniş hareketi Hizbullah'ın genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, işgal rejimi İsrail'in, düşman olduğunu ve hiç kimse tarafından resmen tanınma hakkının olmadığını söyledi. 

19 Eylul 2009
Nasrullah: Direniş Grupları İşgal Rejiminin Varlığını Asla Kabul Etmeyecekler

Dünya Kudüs günü münasebetiyle video konferans sistemiyle Güney Lübnan'da yapılan Kudüs Günü yürüyüşüne katılanlara hitab eden Hizbullah genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, dünya Kudüs günün, uzlaşma programlarına karşı durma, mücadele ve İslami direniş günü olduğunu belirterek, "Dünya Kudüs gününü kutlamak, İslam ümmetinin, Filistin karşısında dini ve insani sorumluğudur" diye konuştu.

İslami direniş hareketi genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Filistin toprakları bütün İslam ümmetinin ve bütün Filistin halkınındır hatırlatmasında bulunarak, " direniş grubları hiçbir şekilde Siyonist rejimi resmen tanımayacaktır. Dünya bu rejimi tanımış olsa da direniş grubları bu rejimin resmiyetini kabul etmeyecektir " dedi


Hizbullah genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah açıklamasında, Filistin toprakları, Filistin halkının malıdır ve Siyonistlerin bu bölgede hiçbir hakları yoktur vurgusu yaparak, " Siyonist rejim Filistin topraklarına gasb ederek kuruldu. Bu rejim yasa dışı bir rejimdir ve bölgede kanser tümürüdür. Ortadan kaldırılması gerekir. Siyonist rejimi resmiyette tanımaya hiç kimsenin hakkı yoktur" diye

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.