Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Günde 6 Bin Dini Soruya Cevap Veriliyor

Kum İslami tebligat havza bürosu sorulara cevap verme milli merkezi müdürü: sorulara cevap verme milli merkezi bürosuna günlük olarak 6 bin dini soru sorulmaktadır, dedi. 

27 Ağustos 2009
Günde 6 Bin Dini Soruya Cevap Veriliyor

İKNA’nın Kum temsilciliğinin Kum İslami tebligat havza bürosu sorulara cevap verme milli merkezi halkla ilişkiler bölümünden edindiği bilgiye göre, Kum İslami tebligat havza bürosu sorulara cevap verme milli merkezi genel müdürü hüccetülislam ve’l Müslim’in “Ali Mehtum” bu kurumun şu ana kadarki faaliyetlerine değinerek bu kurumun dünya genelindeki İslami sorulara cevap veren en büyük Şia merkezi olduğunu söyledi.

İslami tebligat kültür kurumunun kültür şurasının aldığı kararla bu kurum ülke genelindeki sorulara cevap vermekle yükümlü hale gelmişti. Bu kurum iki yıl önce on beş şabanda resmi olarak açılmıştı.

Sorulara cevap verme kurumu çeşitli alanlarda faaliyetlerde bulunmaktadır bunlardan en önemlileri yazılı metinleri incelmektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.