Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Vahabi Suud'dan Kutsal Mekânlara Hakaret!

Suudi Arabistan yetkilileri "Hira" dağını eğitilmiş maymunlarla doldurarak Hz Peygamber Efendimizden(sav) miras kalan adap ve adetleri yozlaştırıp yok etmeye çalışıyorlar. 

31 Temmuz 2009
Vahabi Suud'dan Kutsal Mekânlara Hakaret!

 Mekke-i Mükerreme'deki muhabirimizin haberine göre, kendilerini "Haremeyn-i Şerifeyn'in Hizmetkarı" olarak tanıtan Suudi Arabistan yetkilileri bir süreden beri, Hz Resul-i Ekrem'den(sav) miras kalan ve Ehl-i Sünnetle Şiil'erin; görüş birliği içerisinde oldukları tarihi mekanları yok etme ve adap ve adetleri yozlaştırma vesilesiyle ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.

Suudi Arabistan yetkililerinin, İlahi Vahyin nüzul ettiği ve bir ibadet mekânı olan "Hira" mağarasını tahrip etmeye kalkmaları ve muhtelif vesilelerle hakaret etmeleri bunun en ilginç örneklerinden biri....

FETVA MAKAMI VAHABİ OLUNCA!

Vahabiliğe uyarak hacı adayları aleyhine bir takım girişimlerde bulunan S. Arabistan yetkililerinin, birkaç sene önce "Hira" Dağına birkaç maymun saldığı anlaşılmış, fakat bunun nedeni farkedilmemişti . Pakistanlı eğiticiler tarafından yetiştirilen bu maymunlar, o zamandan bu yana üreyerek sürekli çoğaldığından, özellikle "Hira" mağarasına yönlendiriliyor ve bu kutsal mekandaki manevi atmosferi tatmak isteyen ziyaretçileri rahatsız ederek eşyalarını çalıyor ve etrafta çirkin görüntüler oluşturuyorlar.

Bu tür kutsal İslami mekanları böylesine iğrenç yöntemlerle huzursuzlaştırıp çirkinleştirmeye çalışan Vahhabi Suud Hanedanı'nın, Harem-i Şerif etrafında gökdelenler inşa etmesi ve hele kralın sarayının "Kabe-i Muazzama"dan çok daha yüksek inşa edilmesi, aynı sapık Vahhabi zihniyetinin bir ürünü olarak dikkat çekerken,başka ülkelerden gelen müslümanların yoğun nefret ve tepkisiyle karşılaşıyor.

TÜRK YADİGARI "ECYAD" I YIKTILAR,SUUDİ SARAYI İNŞA ETTİLER!

Suudi Vahhabi zihniyeti, "Kabe'den daha yüksekte duruyor!" bahanesiyle , Osmanlı müslümanlarından yadigar kalan ünlü tarihi "ECYAD KALESİ" ni 5 yıl önce yıktırmış, bu da Türk ve İranlı hacıların sert tepkilerine yol açmıştı. Çünkü Ecyad kalesi, Harem-i Şerif'ten bir hayli uzakta olduğu halde yıkılırken, Harem'in duvarına bitişik olan Suud Kralının sarayına dokunulmamıştı. Bu sarayın da yıkılacağı sözü verildiği halde Vahhabi Suudiler, sarayı yıkmadılar.

Bugün, Ka'be-i Muazzama'dan çok daha yüksek inşa edilen ve adeta ikinci bir "EBREHE VAKASI" nı andıran bu sarayın yanına daha yüksek yeni bir sarayın inşa edilmeye başlanması ise bütün müslümanların nefret ve lanetine sebep olmakta.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.