Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Arap Birliği'nden İsrail'e İnşaat Uyarısı

Arap Birliği, işgal altındaki Filistin topraklarında siyonist yerleşkelerin inşaatının artmasının Filistinlilerin huzurlu ve sağlıklı yaşam imkanlarını sınırlandırdığını, dünyanın bu süreci engellemesi gerektiğini açıkladı. 

29 Temmuz 2009
Arap Birliği'nden İsrail'e İnşaat Uyarısı

Arap Birliği Genel Sekreterliğinden siyonist yerleşkelerin inşaatı ile ilgili yapılan açıklamada, işgal altındaki Filistin topraklarında devam eden bu sürecin çevreye büyük zararlar verdiği, bu durumda Filistinlilerin sağlıklı bir yaşam sürdürme hakkından mahrum bırakıldığı belirtildi.

Bildiride tüm uluslararası hukuk ve insan hakları kurum ve kuruluşlarının işgal altındaki Filistin topraklarında siyonist yerleşke inşaatının devam etmesini önlemek ve korsan İsrail’i cezalandırmak için acil eylemde bulunmaları gerektiği vurgulandı.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.