Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

''İsrail Lübnan'a Saldırı Hazırlığı Yapıyor ''

Lübnan cumhurbaşkanı Mishel Süleyman Siyonist rejimin, bölgede askeri hareketlilikleri ve tahrikleri olduğuna dikkat çekerek, "uluslar arası toplumların, Siyonist rejimin Lübnan'a saldırısını durdurması için yardımcı olması gerektiğini söyledi. 

22 Temmuz 2009
''İsrail Lübnan'a Saldırı Hazırlığı Yapıyor ''

Lübnan cumhurbaşkanı GOOG , Siyonist rejimin, Lübnan'ın kara, hava ve deniz kara sularını sürekli ihlal ederek, işgal altındaki Lübnan toprakları olan Kefr şuba ve Şeba bölgelerinde devriye gezdiklerini hatırlattı.

BM güvenlik konseyinin aldığı 1701 sayılı kararnamesine göre bölgeye yerleştirilen çok uluslu güçlerle Lübnan ordusunun koordinasyon içerisinde olduğuna işaret eden Lübnan cumhurbaşkanı Mishel Süleyman Siyonist rejim güçlerinin, BM güvenlik konseyi kararlarına göre, hiçbir şart ileri sürmeksizin, işgal altında tuttuğu Kefr Şuba ve Şeba bölgelerini terk etmesi gerekir dedi.

Hatırlanacağı gibi Siyonist rejim güçleri 20 gün önce, işgal ettiği kefr Şuba ve Şeba bölgelerinde toprak ve güç yığına yaparak, yeni mevziler hazırlamıştı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.