Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

"Irak'taki Terörist Saldırıların Sorumluları Muhakeme Edilmelidir."

İslam Konferansı Teşkilatı genel sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Irak?ta Meydana Gelen Terörist Patlamaların Sorumlularının Muhakeme Edilmesini İstedi. 

16 Temmuz 2009

İslam Konferansı Teşkilatı internet sitesinden bildirilen habere göre, İhsanoğlu son zamanlarda Irak’ta meydana gelen teröristçe patlamalarda yüzlerce günahsız insanın ölmesi ve yaralanmasını şiddetli bir şekilde kınadı.

İslam Konferansı Teşkilatı genel sekreteri bu cinayetlerden dolayı rahatsızlığını belirterek: “Irak’taki patlamaların sorumluları, bu ülkenin huzur ve emniyetinin düşmanlarıdırlar” dedi.

İhsanoğlu: Irağın güvenlik güçleri ve yetkililer, bu vahşice olan cinayetlerin sorumlularının tanınması ve onların yargı makamlarına teslim edilmesi ve bunların muhakeme edilmesi için çalışmalıdırlar” dedi.

İki hafta önce başlayan Irak’taki kanlı patlamalar dizisinde en yeni patlama, Bağdat merkezindeki bir motor satış ticaret merkezinde meydana gelen patlamada en azından 13 kişi ölmüş ve 45 kişi yaralanmıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.