Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hadis Çalışmaları Tefrikacıların Ümitlerini Kırdı

Daru?l Hadis kurumunun Hadis ilimlerindeki tahassüsü çalışmaları, tefrikacılar ve fırsatçıların hadis ilimlerinden ümitsiz olmalarına sebep oldu. 

11 Temmuz 2009
Hadis Çalışmaları Tefrikacıların Ümitlerini Kırdı

İKNA’nın bilimsel ve kültürel Daru’l Hadis kurumundaki temsilcisi haberinde, Sudan’ın Hartum şehrindeki Kur’an ilimleri araştırma kurumunda Kur’an ilimleri üstadı olan Ali Muhammed, daru’l hadis kurumunu ziyaretinde bu konu hakkında şunları söyledi: hadis ilimlerindeki tahassüsü araştırmalar Şia mektebi düşmanlarını ümitsiz kılmıştır.

İslam dünyasının böyle bir kuruma ihtiyaç duyduğunu dile getirerek şunları söyledi: benim bu kurumu ziyaret etmem bende Şia mektebinin hadise verdiği değeri kalbime işledi. Burayı gördükten sonra bu kurumla işbirliği yapma arzusundayız, dedi.

Sudanlı bu Kur’an ilimleri üstadı dün bir grup Şia âlimi ile birlikte Daru’l Hadis kurumunu ziyaret etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.