Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsrail Durmuyor!

İsrail savaş uçakları Gazze'yi yine bombaladı. Saldırıda bir genç kız öldü, 4 kişi de yaralandı. Eski Kudüs'te Filistinlilere ait evler, İsrail buldozerleri tarafından yıkılıyor. 

03 Temmuz 2009
İsrail Durmuyor!

Gazze'ye yönelik ambargosunu sürdüren İsrail, saldırılarına devam ediyor. Gazze'de bir evin bombalanması sonucu bir genç kız hayatını kaybetti ve aynı aileden 4 kişi de yaralandı. Filistin Sağlık Bakanlığından Muaviye Hasaneyn, İsrail'in Gazze'ye dün düzenlediği saldırıda 17 yaşındaki Heyyam Ebu İyaş adındaki genç kızın şehid olduğu ve 4 kişinin de yaralandığı belirtti.

Son olarak Kudüs’ün Silvan mahallesinde ikamet eden 7 Filistinli aileye daha evlerinin yıkılacağı ihtarı gönderildi.

Verilen bilgilere göre işgal devleti görevlileri dün (1 Temmuz Çarşamba) Eski Kudüs’ün Silvan bölgesinde yer alan Vadi Hilve mahallesinde ikamet eden yedi Filistinli aileye ev yıkımı ihtarlarını teslim etti. Bu yedi aileden üçünün müstakil evlerde, dördünün de dört katlı bir binada ikamet ettiği bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda İsrail'in bu yıkım faaliyetlerinin Kudüs’teki Filistinli nüfusu tamamen tasfiye etme ve şehri bütünüyle Yahudi hâkimiyetine geçirme amacına yönelik ırkçı tasfiye politikasından kaynaklandığı vurgulandı.

Timeturk

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.