Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor Gençlik Pikniği Pazar Günü

Zeynebiyemizden ve bölgemizden yoğun katılımın beklendiği gençlik pikniği için hazırlıklarda son aşamalara gelindi. 

26 Haziran 2009
İFA Spor Gençlik Pikniği Pazar Günü

28 Haziran Pazar günü Çatalca Akalan Köyü Piknik Alanı'nda gerçekleştirilecek olan ve Ehl-i Beyt gençliği arasındaki bağların güçlendirilmesini amaçlayan, İfa Spor gençlik pikniği için hazırlıklarda son günlere gelindi.

Kene tehlikesi nedeniyle kontrolün ve ilaçlamanın yapıldığı özel bir piknik alanı kiralayan İfa Spor yönetimi, tüm alimlerimize dernek yöneticilerimiz ve gençliğimizi pikniğe davet ediyor.
Spor müsabakalarının yapılacağı, oyunlarla ve yarışmalarla renklenecek olan İfa Spor pikniğine katılım ücretsizdir. Yemek ve yol masrafları İfa Spor tarafından karşılanacak olan piknik ve benzeri çalışmalarla birlik ruhunun devamına katkı sağlaması amaçlanırken, yoğun katılım bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.