Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Azeri Ordusundan Büyük Gösteri

Azerbaycan ordusuna bağlı uçaklar 91'inci kuruluş yıldönümü için büyük bir gösteri düzenledi. 

26 Haziran 2009
Azeri Ordusundan Büyük Gösteri

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin kuruluşunun 91'inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri gövde gösterisi yaptı.

Törende konuşma yapan Aliyev, "Ermenistan tarafından işgal edilen Azerbaycan topraklarının iadesini barışçıl yollarla talep ediyoruz, sorunu çözmeye çalışıyoruz. Fakat ateşkes anlaşması yapılalı 15 yıl olmasına rağmen yapılan çalışmalar bir netice vermemiştir. Bunun için ordumuzun gücüne güvenmeliyiz, bu amaçla da son yıllar ordumuzun kalkınması yönünde yeni projeler üretmekteyiz. Bugün bizim ordumuz bölgedeki en güçlü ordudur. Azerbaycan topraklarının işgalden kurtulması için gerektiğinde askeri gücümüzden de yararlanabiliriz. Ulusal hukuk bize bu imkânı vermektedir" demişti.

Ajanslar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.