Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

"Azerbaycan Ordusu Kafkaslar'ın En Güçlü Ordusudur"

Azerbaycan Savunma Bakanı Sefer Abiyev, Haydar Aliyev Harp Akademisi'ndeki törende Azerbaycan ordusunun her an savaşa hazır olduğunu söyledi. 

25 Haziran 2009

Haydar Aliyev Harp Akademisi'ndeki mezuniyet töreninde konuşan Azerbaycan Savunma Bakanı Sefer Abiyev, programda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Azerbaycan ordusu törende Kafkaslar'ın en güçlü ordusudur; ve her an silahlı kuvvetlerin başkomutanı cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in savaş emrini yerine getirmeye hazırdır." dedi.

Geçtiğimiz günlerde askeri tatbikatlara iştirak eden cumhurbaşkanı İlham Aliyev de Dağlık Karabağ sorununun çözülmesine yönelik görüşmelerin sonuç vermediğini, bu yüzden işgal altındaki toprakların savaşarak kurtarılmasının Azerbaycan'ın hakkı olduğunu belirtti.

Savunma Bakanı, cumhurbaşkanının bu sözleriyle, Azerbaycan ordusunun üzerine ciddi bir sorumluluk yüklediğini ve ordunun da bu yüce görevi yerine getirmeye hazır olduğunu bildirdi.

Hatırlatalım ki, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, geçtiğimiz gün büyük çaplı askeri tatbikatlar düzenledi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlhan Aliyev'in de izlediği tatbikata Savunma Bakanlığı'nın, Devlet Sınır Hizmetlerinin ve İç Kuvvetlerinin birlikleri katıldı.



/ANS TV/

Çeviri: Zeynebiye.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.