Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Alaaddin Necef, Özgündüz?ü Ziyaret Etti

Kum Alu?l- Beyt Müessesesi Genel Başkan Yardımcısı Alaaddin Necef, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz?ü bürosunda ziyaret ederek bir süre görüştü. 

19 Haziran 2009
Alaaddin Necef, Özgündüz?ü Ziyaret Etti

Güneşli Alulbeyt Yayıncılık Genel Müdürü Rahmi Onurşan, Kur’an Der. Başkanı Mikail Gürel ve Berlin İmam Cafer Sadık Camii İmamı Kerim Uçar’ın da eşlik ettiği heyet, Zeynebiye Merkezi'nde Özgündüz’ü ziyaret ederek 9 Ağustos’ta temeli atılacak olan Büyük Zeynebiye Camii ve Kültür Kompleksi'yle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.

     Geçen pazar hizmete giren Alulbeyt Yayıncılık Binasının açılış törenine katılmak üzere İstanbul’a gelen Alaaddin Necef, Kum Alulbeyt Müessesesi Genel Başkanı Hüccet’ül İslam Seyyid Cevad Şehristani’nin bu Pazar günü İstanbul’a geleceğini bildirdi.

     Necef, Özgündüz’ü ziyaretin ardından Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan ve Zeynebiye yetkilileriyle birlikte Zeynebiye inşaatını gezerek başarı dileğinde bulundu. Daha sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Necef Zeynebiye'den ayrıldı.

 Ziyaretin fotoğraflarını görüntülemek için tıklayınız

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.