Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana Derneği'nden ZEPROM'a Ödül

Zehra Ana Yarıdımlaşma ve Dayanışma Derneği faaliyetlerine sürekli katkıda bulunan Zeynebiye Teknoloji Birimi ZEPROM'a plaket verdi. 

16 Haziran 2009
Zehra Ana Derneği'nden ZEPROM'a Ödül

Hz.Fatıma'nın(a.s.) Kutlu Doğumu, Dünya Müslüman Kadınlar ve Anneler Günü programında Zehra Ana Derneği, yıllardır faaliyetlerine katkıda bulunan kişi ve kurumlara plaket verdi. Değerli liderimiz Selahattin Özgündüz, Hamit Turan ve işadamlarımıza verilen plaketlerden birisi de Zehra Ana'ya teknolojik alanda verdiği destek ve reklam çalışmalarındaki katkılarından dolayı Zeynebiye Teknoloji Birimi'ne verildi. Plaketi ZEPROM (Zeynebiye Propaganda Merkezi)'a adına Hasan Kuzu aldı.

Zehra Ana Derneği Başkanı Meftune Atam'ın konuşmasında ZEPROM'a teşekkür vurgusu vardı. Dernek Başkanı Zehra Ana ile ilgili tüm haber ve faaliyetlerin Zeynebiye.com'dan takip edilmesini istedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.