Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor'da Yeni Dönem, Eski Beklentiler

Geçtiğimiz haftalarda olağan kongresini yaparak yeni yönetimini Vedat Çağlar başkanlığında belirleyen İFA Spor'dan Zeynebiye camiası önümüzdeki dönemde çok şey bekliyor. 

11 Haziran 2009
İFA Spor'da Yeni Dönem, Eski Beklentiler

Zeynebiye toplumunda önemli bir yere sahip olan İFA Spor Kulübü, 24 Mayıs'ta yaptığı olağan kongreyle yeni bir döneme girdi. İFA Spor'un Vedat Çağlar başkanlığında girdiği yeni dönemde Zeynebiye'de büyük bir beklenti hakim. Bu beklentinin başında İFA Spor Tesisleri'ne yapılacak yeni projenin hayata geçirilmesi ve yıllardır yapılmayan karate salonu yer alıyor. Özellikle karate salonu Zeynebiye gençliğinin en fazla üzerinde durduğu konu.

Kuruluşundan bu yana futbol ile birlikte karate alanında da faaliyet gösteren İFA, 1999 depreminde Zeynebiye Camii zarar görünce, yıkılan binayı boşaltarak karate faaliyetine ara vermek zorunda kalmıştı. Aradan geçen 10 yıllık süre zarfında karate salonunun açılmamış olması toplumda tepkiyle karşılanıyor. Çünkü İFA Spor'un karate başarıları birçok kulübün hayal edemeyeceği seviyede. Türkiye, Avrupa, hatta dünya şampiyonluklarına sahip karateciler yetiştirmiş, milli takıma sayısız sporcusunu göndermiş, zamanında ülkemizin en çok karateciye sahip kulübü olan İFA'nın karate salonunun hala faaliyete geçmemiş olmasını kabul etmeyen Zeynebiyeli gençler yeni yönetimin en kısa içerisinde salonu hizmete sokmasını ısrarla talep ediyor.

Tüm bu beklentilere cevap vermeye aday İFA Spor yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:
Vedat Çağlar (Başkan)
Cafer Dilekçi (Başkan Yardımcısı)
Taner Korhan (Başkan Yardımcısı)
Emin Yüceler (Başkan Yardımcısı)
Erkan Turan (Başkan Yardımcısı)
Aygün Atam (Genel Sekreter)
Mehmet Alçiçek (Muhasip)
Ali Oşan (Tesisler Sorumlusu)
Ali Şahintekin (Federasyon Sorumlusu)
Tevekkül Atabey (Genel Kaptan)
Osman İlbeyi (Ulaşım Sorumlusu)
Hüseyin Atam (Halkla İlişkiler)
Nağdali Kırhan (Karate Sorumlusu)

Zeynebiye.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.