Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Iğdır'da Hz.Fatıma Paneli

Hz.Fatıma'nın kutlu doğumu ülkemizin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle anılıyor. Iğdır Günışığı Derneği'nin düzenleyeceği panel 13 Haziran'da Iğdır Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilecek. 

11 Haziran 2009
Iğdır'da Hz.Fatıma Paneli

Hz.Fatıma'nın kutlu doğumu Ehlibeyt aşıklarınca başta İstanbul, Ankara, Kars, Iğdır, İzmir, Manisa, Bursa, Kocaeli olmak üzere ülkemizin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle anılıyor. Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Iğdır'da düzenlenecek olan "İslam'ın Kadın Modeli Olarak Hz Fatima't-uz Zehra (s.a.)" konulu panele şu konuşmacılar katılacak: Turgut Öcal (Iğdır Üniv. Öğretim Görevlisi) Türk Edebiyatında Hz. Fatıma Sevgisi, Dr.Rugeyye Sadiki (Erdebil Üniv. Öğretim Görevlisi) İslamın Kadın Modeli Olarak Hz. Zehra (s.a.), Pervane Rızagholizade (Azerbaycan Eyaleti Kadın İşleri Genel Müdürü) Kadın Sorunlarının Çözümünde Hz. Zehra (s.a.) Örneği.

Hüseyin KIRAN'ın oturum başkanlığında gerçekleşecek panel 13 Haziran Cumartesi günü 14.00'da Iğdır Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Yesiligdir.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.