Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Siyonist Hahamlar, Vahşeti Körüklüyor

Siyonist Hahamlar, mukaddes Tevrat kitabının metnini su istifade ederek, Siyonist rejim siyasetçilerini Kudüs ve Batı Şeria?da yerleşim birimleri kurmalarını ve Filistin?in masum halkına karşı işledikleri cinayetlerin çoğalmasını teşvik etmektedirler. 

01 Haziran 2009
Siyonist Hahamlar, Vahşeti Körüklüyor

İKNA’nın Birleşik Arap Emirlikleri Resmi Haber Ajansı MAW’dan aktardığı habere göre, Kudüs’ü Destekleme Müslüman-Hıristiyan Birliği genel sekreteri Hasan Hatır yayınladığı bildiride: “Yahudi Haham Birliği 30 Mayıs’ta Beyt-ül Mukaddes’te yaptıkları toplantıda, İsrail işgalcilerinin Filistin topraklarından geri çekilerek ve çatışmaların sona erdirilmesi alanlarında yapacakları her türlü anlaşma, siyasi yol ve öneriyi reddettiler” dedi.

Hasan Hatır bu bildiride: “Siyonistlerin, Filistin topraklarını gasp etme ve Kudüs’ü işgal için planlarının başında sömürge planıydı ama şu anda Siyonist Hahamları yapılan bu vahşice saldırıları Tevrat’ın tahrif olmuş olan metniyle açıklayarak ona dini sıfat kazandırıyorlar” dedi.

Kudüs’ü Destekleme Müslüman-Hıristiyan Birliği genel sekreteri, bu bildirinin sonunda Uluslararası toplumlardan ve dünyanın bütün özgür halkından Siyonistlerin bu radikal Hahamlarına karşı koymalı ve insan hakları karşıtı olan Siyonist işgalcilerinin vahşice işledikleri cinayetlere onların dini sıfat kazandırmaya çalışmalarını engellemelerini istedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.