Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Obama ve Amerikalı Askerler Irak?ta Anlaşamıyor!

Rusya?da yayınlanan bir gazete, Amerika başkanı Obama ile üst düzey askeri komutanların Irak?tan geri çekilme konusunda anlaşamadığını yazdı. 

31 Mayıs 2009
Obama ve Amerikalı Askerler Irak?ta Anlaşamıyor!

Moskova’da yayınlanan RBK Daily gazetesi, Amerika’nın Irak’taki askerlerinin eski komutan general John Casey’den naklen geçtiği haberinde Obama’nın, Amerikalı askerlerin 2011 yılının sonuna kadar Irak’tan geri çekilme vaadinin gerçekleşemeyeceğini yazdı.

Casey’e göre Amerikalı askerlerin en az on yıl daha Irak’ta kalmaları gerekiyor, aksi takdirde Amerika hezimete uğrayacaktır.

Gazete, oysa Amerika halkının Obama’ya sırf Amerikalı askerleri hemen Irak’tan geri çekeceği vaadi için oy verdiklerini hatırlatarak şimdi Obama’yı zor bir kararın beklediğini de yazdı.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.