Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Temel Atma Töreni İmam-ı Zaman'ın(a.s.) Viladet Günlerinde!

Değerli liderimiz Selahattin Özgündüz, cuma hutbesinde Büyük Zeynebiye Camii ve Kültür Kompleksi'nin temel atma töreninin İmam-ı Zaman'ın (as.) kutlu doğumu günlerinde yapılacağını müjdeledi. 

22 Mayıs 2009
Temel Atma Töreni İmam-ı Zaman'ın(a.s.) Viladet Günlerinde!

Zeynebiye Camii'ndeki cuma hutbesinde gündemdeki konuları değerlendiren Özgündüz, Büyük Zeynebiye Camii Projesine de değinerek bu büyük yapının Zeynebiye için bir dönüm noktası ve milad olduğunu, toplumun gelişimine büyük hız kazandıracağını belirtti.

Gelecek nesillere miras olacak bu büyük projenin henüz başındayken herkesten fikirsel katkılar beklediğini, sonradan keşkelerin bir anlamı olmayacağını belirten liderimiz: "İnşallah Şaban ayının ortasında, İmam-Zaman'ın (as) kutlu doğumu günlerinde, Mehdeviyet Doktrini konulu programla aynı günlerde Büyük Zeynebiye Camii ve Kültür Kompleksi'mizin temelini atacağız. Bu büyük projede yükümüzü hafifletmek için hepimize çok iş düşmektedir. Hem o günkü programın çok ihtişamlı ve kalabalık geçmesi, hem de üzerimizdeki finans yükünün azalması için tüm çevremizi bu konuda duyarlı hale getirerek, destek olabilecek herkesi ilgili kişilere yönlendirmeliyiz." dedi.

Projenin son haline de değinen Türkiye Caferileri Lideri, seçilmiş projeyi çok değiştirmeden birtakım eklemeler ve düzeltmeler yapıldığını belirtti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.