Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsrail ve Amerika Arapların En Büyük Düşmanı

Amerikalı bir araştırma kurumunun yaptığı son anketin sonuçları korsan İsrail ve Amerika?nın Arapların en büyük düşmanı olduğunu ortaya koydu. 

23 Mayıs 2009
İsrail ve Amerika Arapların En Büyük Düşmanı

Amerika’nın Zagbi araştırma kurumunun yaptığı bir anketin sonucu Arapların yüzde 88’inin korsan İsrail’i, bölgenin istikrarına yönelik en büyük tehdit ve Arapların en büyük düşmanı gördüğünü gösterdi.

Aynı anketin sonucuna göre Amerika aynı konuda yüzde 77’lik oranla korsan İsrail’den sonra ikinci sırada yer alıyor. Bu arada anketin bir başka sonucuna göre Mısır halkı Amerika başkanı Obama’yı en düşük düzeyde onaylayan Arap milleti olduğu anlaşılıyor.

Son yıllarda izlediği şahin politikalar aslında şer gibi görünen bu gelişmenin, sonuç itibarıyla hayra vesile olduğunu ortaya koydu ve ABD'nin sözde "demokratik ve hümanist maskesini düşürerek yandaş ve işbirlikçilerini kaybetmesine yarayıp arapların da uyanmasını sağlamış oldu.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.