Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Gazze' ye Sızmaya Çalışan Siyonistler Püskürtüldü

İslamî Cihad Hareketi?nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Müfrezeleri ile el-Aksa Şehitleri Tugayları?na bağlı Eymen Cude birliği, Gazze?nin kuzeyinde bulunan Beyt Hanun (Erez) geçin noktasında Gazze?ye sızma girişiminde bulunan işgal güçlerine karşı yapılan eylemin sorumluluğunu birlikte üstlendiler. 

30 Nisan 2009
Gazze' ye Sızmaya Çalışan Siyonistler Püskürtüldü

İki hareket bugün ortak bir açıklama yayınladılar. Filistin Enformasyon Merkezi’ne de ulaşan açıklamada şunlar ifade edildi: “İki hareketin mensuplarından oluşan bir grup mücahit, Beyt Hanun bölgesinden Gazze’ye sızmaya çalışan işgal güçlerine karşı yerleştirdikleri mayını patlattılar. Eylemi başarıyla gerçekleştiren mücahitler düşman kuvvetlerine zayiat verdirdiler.”

Yayınlanan bildirinin devamında, bu eylemin Cihad ve direniş seçeneğinin sürdürüldüğünü ortaya koymak ve işgal güçlerinin Filistin halkına karşı yaptığı cinayetlere misillemede bulunmak amacıyla gerçekleştirildiği ifade edildi.

İşgal ordusu Gazze savaşının ardından zaman zaman Gazze’nin değişik bölgelerine sızma girişiminde bulunmaktadır. Fakat düşman her sızma girişiminde, ribatta bulunan mücahitlerin direnişi sonucu geri çekilmek zorunda kalıyor.

Tevhidhaber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.