Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana Bekleyen Gözlere Umut Olmaya Devam Ediyor

Zehra Ana Yardımlaşma Derneği bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan kermes için çalışmalarına başladı. 

27 Nisan 2009
Zehra Ana Bekleyen Gözlere Umut Olmaya Devam Ediyor

Yıllardır sosyal ve toplumsal faaliyetlerde çeşitli programlarda rol alan hanımların, bu duyarlılıklarını bir dernek çatısı altında daha düzenli halde yürütebilmeleri amacıyla 2006 yılında kurduğu Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kısa süre içerisinde birçok yardım kampanyasına imza attı. İhtiyaç sahiplerinin umudu haline haline gelen dernek, bölge halkının da büyük takdir ve güvenini kazanmış durumda.


Zehra Ana Derneği, ihtiyaç sahiplerinin yaşam koşullarını iyileştirmek adına her türlü yardımı yapmakla birlikte düzenlediği kampanyalarla da sosyal hizmetlerini sürdürüyor. Her Ramazan ayında gıda yardımı, Kurban Bayramı'nda kurban bağışlarının ulaştırılması, sağlık taramaları, ilaç ve sağlık ürünleri yardımı, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kurs ve burs, kan kardeşliği kampanyası, Nevruz yardımı bunların sadece bir kısmı.

Yurtiçi ve yurtdışındaki yardımsever vatandaşlarımızın bağışlarıyla hizmetlerine devam eden dernek, çalışmalarını daha da ileriye taşımak adına her yıl hayır kermesleri düzenliyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek kermese ilginin yoğun olması bekleniyor.

"Bekleyen Gözlere Bir Umut da Sen Ol" parolasıyla yardım çalışmalarını yürüten Zehra Ana Yardımlaşma Derneği'nin başkanı Meftune Atam, derneğin bundan sonraki etkinliklerinde kültürel ve sosyal programların da olacağını belirterek, herkesi kermesimizde, hayırda yarışmaya bekliyoruz, dedi.

15-16-17 Mayıs tarihlerinde Zeynebiye Otoparkı'nda gerçekleştirilecek kermesin açılışı 15 Mayıs Cuma günü, cuma namazının ardından yapılacak. 

Kermes hakkında ayrıntılı bilgi için irtibat: 0212 548 98 45 - 0539 815 94 79 

İlgili Haber:

Zehra Ana Derneği Bu Yıl İçinde Üçüncü Kez Kermez Düzenledi (Foto-Haber)

Kermesin Fotoğraflarını Görüntülemek İçin Tıklayınız 

 

Zeynebiye.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.