Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Iğdırlı Sivil Toplum Örgütlerinden Kanal D Muhabirine Tepki

Ana haber bülteninde Alican sınır kapısından canlı yayın yapan muhabir Mukadder Yardımcıel?in Iğdırlılar sınır kapısının açılmasını istiyor, yönünde sözler sarf etmesi Iğdır?da tepki ile karşılandı. 

27 Nisan 2009
Iğdırlı Sivil Toplum Örgütlerinden Kanal D Muhabirine Tepki

     Konu ile ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan Iğdır Azerbaycanlılar dayanışma evi derneği ikinci başkanı ve Eczacılar birliği 13. bölge Iğdır temsilcisi Eczacı Nazım Karadağ, “Iğdır’da yaşayan bizler sınır kapısının açılmasından yana değiliz. Açılması durumunda da bazı şartlarımız var Ermeniler işgal etikleri Azerbaycan topraklarından çekilecekler, Türk düşmanlığından vaz geçeceklerdir.


    Türk bayrağını yakan Ermenilerle  nasıl dost olup kapıları açalım. Dün Kanal D’nin Alican sınır kapısından yaptığı canlı yayındaki muhabirin Iğdırlılar sınır kapılarının açılmasını istiyor yönündeki sözlerini kınıyoruz.
    Iğdır’da bulunan siyasi partiler MHP, CHP, DP, Ticaret ve sanayi odası gibi bütün sivil toplum kuruluşları sınır kapısının açılmasından yana değiller. Muhabir Mukadder Yardımcıel’in  “Iğdırlılar açılmasından yana” yönündeki sözlerini kınıyoruz. Bizce talihsiz bir konuşma olmuştur.” dedi.


     Karadağ, “sınır kapılarının açılmaması yönünde de miting yapmamıza muhabirinde orda olmasına rağmen bu şekilde konuşması bizleri üzmüştür. Kanal D yetkililerini bu yanlışlığı düzeltmeye davet ediyoruz “ şeklinde konuştu. 

Kaynak: yesiligdir.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.