Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Türkleri Naziler' le Bir Tuttu!

ABD'li ünlü aktör Arnold Schwarzenegger, valisi olduğu California'da Ermeniler'e yanaşıp bize düşman kesildi. 

22 Nisan 2009
Türkleri Naziler' le Bir Tuttu!

'Sözde soykırım terminatörü' yeni bir yasa çıkartıp Türk şirketlere ihale yasağı getireceğini ilan etti.

Terminatör fimleriyle gönüllere taht kuran Arnold Schwarzenegger, "iyi adam" kimliğini rollerinde bıraktı, Türkler'e gönülden "Hasta la vista" dedi.

Bundan 5 yıl önce, ABD'nin California eyaletinin valisi seçilen ünlü aktör, kraldan çok kralcı tavırlarıyla Ermeni sözcüsü kesildi.

İlk icraatı 19-26 Nisan tarihleri arasındaki haftayı, "Ermeni soykırımını anma günü" ilan etmekti. Emekli terminatör kulislerini, söylemlerini hep "sözde soykırım intikamı" üzerine kurdu. Ne zaman ne de Türkler'in anlatımları, öfkesini durdurdu! Ve sonunda yeni bir yasayı işleme koydu.

12 bin kişiyi işsizlik bekliyor

Adına "Soykırım suçu işleyenler" denilen, orjinal ismi "AB-961-perpetrators of genocide" olan yasa, içeriği ile Türkler'i şoka soktu. California fatihi, önümüzdeki ay yasalaşması beklenen tasarısıyla, eyaletindeki Türk firmalarının ihalelere alınmamasını öngördü.

Daha önce ihale alan Türkler'in de birçok sorun yaşacağı, "muhtemelen" işlerinin iptal edileceği gündeme geldi. Bu akılalmaz yasa sonucunda yaklaşık 12 bin kişinin işsiz kalacağı, 900'ü aşkın Türk firmasının iflas bayrağı çekeceği belirtildi.

Bu yasayı hazırlayanın kimliğine dikkat!

Toplamda 13 maddeden oluşan ve adeta Türkler'in "giyotini" gibi bekleyen yasa tasarını hazırlayan kişi Paul Krekorian adlı bir Ermeni! Krekorian, işsiz kalma ihtimali yüksek olan 12 bin kişi arasında Amerikalılar'ın da olmasını umursamıyor.

Ayrıca bu yasa sadece Türkler'i değil, "Nazi soykırımı" nedeniyle Almanlar'ın sahip olduğu şirketleri de tehdit ediyor. Yalanlarla dolu yasada şu ifadeler yer alıyor:

Naziler'le bir tuttu!

1894'ten 1909'a kadar Osmanlı İmparatorluğu tarafından Ermeniler'e uygulanan katliamlar, 1938'den 1945'e kadar Nazi Almanyası tarafından Yahudiler'e karşı işlenen katliamlar, 'soykırım' sayılmaktadır.

Karşı atak!

Türkiye'nin Los Angeles Başkonsolosluğu, "AB-961" yasasını engellemek için büyük bir çaba içinde... Yetkililer, bu yasanın iki ülke ilişkilerine zarar vereceğini belirtiyor. Türk dernekleri de yasa karşıtı program hazırladı.

Ajanslar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.