Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Maliki: Bazı Güçler Irak' ta Bölücülük Yapmaya Çalışıyor !

Irak Başbakanı Nuri Maliki, ülkesinde kimilerinin bölücü söylentileri yayma ve çeşitli fitnelerde bulunma yoluyla, İçİşleri Bakanlığı?na bağlı Subayları ikiye bölmeye çalıştıkları konusunda uyarıda bulundu. 

21 Nisan 2009
Maliki: Bazı Güçler Irak' ta Bölücülük Yapmaya Çalışıyor !

 Irak Başbakanı Nuri Maliki dün, “Irak İç İşleri Bakanlığı Üst düzey Subayları Konferansı”nda yaptığı konuşmasında, “Maalesef Irak’ta bir grup, nifak oluşturucu söylentileri yayma ve daha başka fitneleri gerçekleştirme vesilesiyle, İç İşleri Bakanlığı Subayları ve güvenlik güçleri arsında ikilik ve gruplaşma başlatmaya çalışıyor” şeklinde bir ifade kullandı.

Söz konusu grup hakkında fazla ayrıntı vermeyen Irak Başbakanı Maliki bu konuda ayrıca, “Bunlar bu vesileyle güvenlik Subaylarının ülkede huzur ve güvenlik ortamı sağlama yolunda oynadıkları rolü sönük gösterme ve bu yolla hedeflerine ulaşma çabasındalar” şeklinde konuştu ve Irak İç İşleri Bakanlığı Subaylarını bu tür komplolar karşısında uyanık olmaya çağırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.