Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

"Mısır, Lübnan Ve Filistin Direnişinin Zaferlerinden İntikam Alıyor"

Hizbullah parlamenterlerinden Ali Ammar, Mısır?ın Hizbullah? a yönelik son suçlamalarının, Lübnan ve Filistin direnişlerinin İsrail?e karşı kazandığı zaferlerin intikamını almaya yönelik olduğunu söyledi. 

13 Nisan 2009

 Hizbullah parlamenterlerinden Ali Ammar, Mısır’ın Hizbullah’a yönelik son suçlamalarının, Lübnan ve Filistin direnişlerinin İsrail’e karşı kazandığı zaferlerin intikamını almaya yönelik olduğunu söyledi.
 
El-Menar televizyonuna demeç veren Hizbullah’ın Lübnan meclisindeki parlamenterlerinden Ali Ammar, “2006’daki 33 günlük savaş ve Gazze’deki 22 günlük savaş, İslam ümmetinin tarihindeki iki parlak zaferle sonuçlandı. Mısır yönetiminin bu suçlamaları, direnişin bu zaferlerinden intikam almak için girişilen bir komplodur” dedi.
 
Lübnan ve Filistin direnişlerinin kazandığı zaferlerle sadece İsrail’i değil, İsrail rejiminin işbirlikçilerini de tarihi bir hezimete uğrattığını belirten Ali Ammar, “Mısır rejiminin suçlamalarında şaşılacak bir şey yok. Fakat şu bilinmelidir ki bu tür komplolar, bölge halklarının direnişe verdiği desteğin artmasından başka bir işe yaramayacaktır ve bölgedeki tek seçenek olan direniş kültürü daha da güçlenecektir” dedi.

YDH

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.