Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ayetullah Ali Hamaney: Obama Sözlerinde Samimi Olduğunu Göstersin !

Ayetullah Seyyid Ali Hameney , ABD'nin öncelikle yeni dönemle ilgili iddialarında samimi olduğunu ispatlaması gerektiğini vurguladı. 

03 Nisan 2009
Ayetullah Ali Hamaney: Obama Sözlerinde Samimi Olduğunu Göstersin !

 İran İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hameney hş yeni yılına girerken yaptığı önemli konuşmada iç ve dış meselelere değindi.

İran İslam Cumhuriyeti Rehberi, iç ve dış meseleleri değerlendirdiği tarihi konuşmasında İran'ın öncelikle islam düşmanlarına karşı uyanık olması gerektiğini vurgulayıp Müslümanları birlik ve beraberliğe davet etti.

İran İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hameneiy, Ehl-i Beyt -s- imamlarının 8. olan İmam Rıza hazretlerinin mübarek türbesinin bulunduğu Meşhed şehrinde halka hitaben yaptığı konuşmada , emperyalizmin her gün islam karşısında gerilemeyi ve islam ülkelerinin birbirine yakınlaşmasını ve ilerlemesini hazmedemediğini belirterek, barış iddialarıyla gelen Obama'nın inandırıcı olabilmesinin tek yolunun, söylediklerini yapması ve saldırganlığı bırakıp barıştan yana adımlar atan bir politika sergilemesiyle mümkün olacağını belirtti.

İran İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamenei şöyle dedi:

" ABD, başta İran gelmek üzere islam ülkelerini bölüp parçalama politikasını bırakmadığı, Gazze'yi kan gölüne çeviren bebek katili İşgalci İsrail'i desteklemeye son vermediği, İran'a 30 yıldır uyguladığı ambargoyu kaldırmadığı ve el koyduğu mallarımızı ve bankalarda 30 yıldır bloke ettiği paralarımızı geri iade etmediği sürece değişimden söz edemez!. Bir taraftan İran'a dostluk uzatıyoruz deyip diğer taraftan kadife eldivenin altında demir bir yumruk gizlemeye çalışırlarsa İran halkını kandıramayacaklarını artık anlamış olmalılar!"

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.