Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Mossad? ın Ayak İzlerine Dair Yeni Belgeler!

Bir Amerikan haftalık dergisi, 11 Eylül 2001 terör hadisesinde uçak kaçıranlardan birinin katil İsrail?in casusluk teşkilatı Mossad?la olan bağlantısı hakkında yeni belgeler ve deliller sundu. 

10 Mart 2009
Mossad? ın Ayak İzlerine Dair Yeni Belgeler!

“Amerikan Free Pres” dergisi bu haftaki sayısında yayımladığı bir yazısında, “New York Timse” gazetesinin 19 Şubat tarihli sayısında yayımladığı bir haberine dayanarak, Lübnan’da Siyonist İsrail lehine casusluk yapma suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılan Lübnanlı Arabın, aslında 11 Eylül terör hadisesinde uçak kaçıran esas teröristlerden birinin amcaoğlu olduğunu kaydetti.

New York Times’ın haberine göre, “Ali El-Cerrah” kamuoyu önünde kendini Filistinliler hareketinin koyu taraftarı olarak gösterdiyse de, bugün artık onun gerçekte 20 yıldan fazla Mossad ajanı olduğu, kendi halkına ihanet ettiği ve aynı zamanda, Lübnan Hizbullah hareketi ve Filistinli gruplar aleyhine çeşitli casusluk operasyonlarında bulunduğu ortaya çıkmıştır.

 

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.