Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Siyonist Subaylarda Korku Nöbetleri Başladı !

Siyonist ordunun üst düzey subaylarının şehit Mugniye?nin intikamı yüzünden tüm faaliyetlerini askıya aldıkları belirtiliyor. 

17 Şubat 2009
Siyonist Subaylarda Korku Nöbetleri Başladı !

Korsan rejim İsrail’in güvenlik kaynakları son günlerde İsrailli üst düzey subayların Hizbullah hareketinin şehit Mugniye’nin intikamını alma korkusundan işgal altındaki Filistin topraklarına geri döndüklerini ve evden çıkamaz olduklarını belirtiyorlar. 

Şehit İmad Mugniye’nin şehadetinin yıl dönümünde siyonist subayların Hizbullah hareketinin intikamı korkusundan büyük panik yaşadığı belirtiliyor. Korsan rejim güvenlik kaynaklarının belirttiğine göre bu rejimin üst düzey subayları Hizbullah hareketince kaçırılmaktan büyük panik yaşıyor ve bu yüzden bir çoklarının işgal altındaki topraklara geri döndüğü ve evden çıkmadığı anlaşılıyor. 

Lübnan Hizbullah liderinin bugüne kadar bütün dediklerini yapabilmiş olması ve şimdiye değin bir kez bile blöf yapmaması, bu intikam korkusuna yakalanan siyonist subayların hiç de haksız olmadıklarının göstergesi.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.