Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Avrasya Gösteri Merkezi Projesi

Halkalı Aşura Meydanı' na yapılacak olan 40.000 kişi kapasiteli dev gösteri merkezi hakkında dataylı bilgiler ve proje resimleri internette ilk kez Zeynebiye.com' da! 

17 Şubat 2009
Avrasya Gösteri Merkezi Projesi

AVRASYA GÖSTERİ MERKEZİ TANITIM METNİ

40.000 kişilik amfi tiyatro 17.903 m2’ lik toplam inşaat alanına sahiptir.
Sahnesi 704 m2 olup ayrıca 2.296 m2 lik 1056 kişinin aynı anda toplu gösteri yapabilecekleri bir toplu gösteri alanına da sahiptir.

İki adet bodrum katın bulunmaktadır. Bodrum katında soyunma odaları, dinlenme alanları, spor salonları, çok amaçlı salonlar bulunmaktadır. Bunların yanında 1. ve 2. bodrum katları toplam 300 araç kapasiteli kapalı otopark olarak da kullanılmaktadır.
Zemin katında sahne, toplu gösterim alanı ve % 12 eğimli ayakta izleme alanı bulunmaktadır. Eğim sahnenin tüm izleyiciler tarafından rahatlıkla görülebilmesi için oluşturulmuştur.
Amfi tiyatromuzun donatıları dahilinde iki adet de çok amaçlı açık spor alanı ve restaurantlar da bulunmaktadır.

Avrasya gösteri merkezi, yapımı tamamlandığında Evrensel Aşura Matem Merasimine ve Ehl-i Beyt mektebininin birçok faaliyetine de ev sahipliği yapacaktır.

 

Proje resimleri için tıklayınız

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.