Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kılıçdaroğlu Özgündüz' ü Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ü Ziyaret Etti. 

28 Ocak 2009
Kılıçdaroğlu Özgündüz' ü Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ü ziyaret etti. "Seçimlerde bizi potansiyel oy olarak değil, seçilme hakkı olan insanlar olarak gören siyasi partiye yakın olacağız." diyen Özgündüz ile Kılıçdaroğlu basına kapalı olarak bir süre görüştü. Görüşmede CHP İstanbul Başkanı Gürsel Tekin de yer aldı.

İstanbul'da geçirdiği ikinci günün akşam saatlerinde Caferilerin yoğun olarak yaşadığı Zeynebiye Mahallesi'ne gelen Kılıçdaroğlu Zeynebiye Cami önünde bekleyen vatandaşlarla tokalaştı. Cami önündeki kalabalıkla bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu daha sonra Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün bürosuna gitti. Burada Özgündüz ile birlikte kameralara görüntü veren Kılıçdaoğlu daha sonra basına kapalı olarak görüşmelerini sürdürdü. Kılıçdaroğlu'nun Özgündüz 'ü ziyaretinin nezaket gereği yapıldığı açıklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.