Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Anteplioğlu’ndan Özgündüz’e Ziyaret

Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve Küçükçekmece İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık ve beraberindeki heyet Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ü ziyaret etti. 

12 Temmuz 2024
Anteplioğlu’ndan Özgündüz’e Ziyaret

CAFERİDER toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede heyet, her yıl İstanbul Halkalı’da yüzbinlerin katılımıyla gerçekleşen ve Unesco tarafından dünyanın en nitelikli örnek Aşura’sı olarak gösterilen Evrensel Aşura Matem Merasimi’ne yönelik çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Özgündüz’e, CABİR Başkanı Ali Salmanlı, CAFERİDER Başkanı Hasan Babur, Zeynebiye Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Settar Özbaş, Zehra Ana Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Çakır, Kanal 12 TV Genel Müdürü Ali Demirtekin, ZHGM Yönetim Kurulu Üyesi Kurban Çinkılıç ve CABİR Alimleri eşlik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.