Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor Sezon Açılışını Gerçekleştirdi

Bölgesel Amatör Lig’inde (BAL) mücadele edecek olan İFA Spor, yapımı tamamlanan yeni İFA Spor Tesisleri’nde sezon açılışını gerçekleştirdi. 

08 Ekim 2023
İFA Spor Sezon Açılışını Gerçekleştirdi

Gerçekleşen törene Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Caferi Alimler Birliği Başkanı Ali Salmanlı, Küçükçekmece Kızılay İlçe Başkanı Hüseyin İpek, Zeynebiye Camiasının değerli kurumlarının başkanları ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ve binlerce İFA Spor’a gönül vermiş sporseverler katıldı.

Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi Proje ve İşletme Müdürü Ali Demirtekin’in sunduğu açılış töreni, Bedir'den Kerbela'ya, Kerbela'dan Çanakkale'ye, Çanakkale'den 15 Temmuz ve Karabağ Şehitlerine kadar tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

“Bölgesel Lige yükseldik ve İnşallah hedef 3.Lig..!”

Sezon açılış töreni İFA Spor Kulübü Başkanı Aydın Aydeniz’in konuşmasıyla devam etti. Aydeniz konuşmasında, “Tesisimizin yapımını hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, üstlenen, yapan, yaptıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve çalışanlarına yönetim kurulum ve camiam adına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Halı sahamızın bir tanesinin üstünü kapatan ve bu alandaki çevre düzenlemesini yapan Küçükçekmece Belediye başkanı Sayın Kemal Çebi ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Geçtiğimiz sezonu Futbol A takımı olarak 3 Şampiyonlukla kapattık. Takımımız grubunu namağlup şampiyon olarak tamamladı, yükselme grubunu da namağlup tamamlayan futbol A takımımız, finalde rakibini farklı yenerek İstanbul şampiyonu oldu.
Bu büyük başarıları bizlere yaşatan futbolcularımıza, teknik ekibimize, ayrılsak da gönül bağıyla bağlı olduğumuz Abbas Yaşar hocamıza ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, yağmur çamur demeden her zaman her yerde takımın yanında yer alan Devriye Taraftar grubumuza çok teşekkür ediyorum.
Bölgesel Lige yükseldik ve İnşallah hedef 3.Lig..! İfa Spor Karate dalında da adından söz ettirecek başarılar elde etti. Çok sayıda uluslararası başarı elde etmiş, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları olan hocalarımız ile çalışmalarına devam etmektedir.” dedi.


“Milli ve manevi değeri yüksek yeni nesilleri bizler yetiştireceğiz.”

AK Parti İstanbul Millet Vekili Şamil Ayrım konuşmasında, “Kırk yıl önce buralar gerçekten gençlerimiz için uygun mekânlar değildi. Başta Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz hocam olmak üzere İFA Sporumuzun bu günlere kadar gelmesinde emeği geçen bütün yöneticilere yürekten teşekkür ediyorum. Bu gençlerimiz kolay yetişmiyor. Milli ve manevi değeri yüksek yeni nesilleri bizler yetiştireceğiz. Burada şampiyonluk kazanan sporcularımız var. Bunların yetişmesi kolay değil. İFA Spor’umuza sahip çıkıp başarılarıyla birlikte olacağız. Hiçbir zamanda moralimizi bozmayacağız. Ben onlara da bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu gençlerimiz Türkiye’mizde gümbür gümbür ses getirecekler.  Bu serüven kırk yıldır devam etmektedir.” dedi.

“Ahlaki ve disiplin başarısını daha öncelikli olarak görmekteyim”

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, “Ben sporcularımız için en üstün başarıyı ahlaklı sporcu olmakla elde edeceklerine inananlardanım. Centilmenlikleri ve güzel ahlaklarıyla ülke sporcularımızın dikkatini çekip ön ayak olacaklar. Sportif başarılar elbette her spor kulübünün birincil hedefidir. Acizane olarak ben ahlaki ve disiplin başarısını daha öncelikli olarak görmekteyim. Çünkü bunlar olursa sportif başarılarda kendiliğiyle gelecektir. Kulübümüz kurulduğu günden bu yana şampiyonlar yetiştirdi. Bizler gençliğimizin enerjisini yararlı zeminde deşarj etmesi için elimizden geleni göstermeye çalışıyoruz. Kulübümüz ülkemize başarılar kazandıran gençler yetiştirme vazifesini ‘İFA’ etmek üzere kurulmuştur.” dedi.

Konuşmaların ardından şahinlerin bütün yaş kategorileri, yönetim ekibi ve yeni transferler taraftarlara tanıtıldı. Plaket takdiminin ardından program sonunda Tekirdağ Saray Spor ile karşılaştı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.