Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Alagöz ve Ayrım’dan Özgündüz’e Ziyaret

AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ü ziyaret etti. 

26 Temmuz 2023
Alagöz ve Ayrım’dan Özgündüz’e Ziyaret

İFA Spor Başkanı Aydın Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet ziyaretine, İFA Spor Kulübü tesisleri ile başladı. Heyet’e İFA Spor Kulübünün gerçekleştirdiği faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı. 

İFA Spor Kulübü ziyaretinin ardından, heyet ziyaretine Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi ile devam etti. 

Zeynebiye Derneği Başkanı Ali Şahintekin ve CAFERİDER Başkanı Hasan Babur tarafından karşılanan heyet Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nin güncel durumu ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

ZCKM ziyaretinin ardından heyet, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile bir araya geldi.  Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, iç ve dış meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmenin sonunda Özgündüz, Ayasofya’da sergilenen İmam Hüseyin’in (a.s) adının nakşedildiği tabloyu Alagöz ve Ayrım’a takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.