Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz: “Hiç Kimse Bizim Mukaddesatımıza Dokunamaz”

30 Aralık Cuma günü Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, gündeme ilişkin konulara değindi. 

30 Aralık 2022
Özgündüz: “Hiç Kimse Bizim Mukaddesatımıza Dokunamaz”

Özgündüz Cuma Hutbesi'nde;“Geçtiğimiz günlerde basında yer alan köpekle alakalı bir haberi sizinle paylaşmıştım. Gerçekleşen tepkilerden ötürü Anadolu Ajansı yapmış oldukları haberi yayından kaldırmıştır. Kurumlarımız da gereken yerlere itirazlarını iletmiştir. Karşı taraf da bizlere köpeğin adını değiştirdiklerini ilettiler. Değişmezlerse şayet tahammülümüz zorlanır. Bunlar tahammül edeceğimiz şeyler değildir. Hiç kimse bizim mukaddesatımıza dokunamaz. Bence bunu cahilliklerinden yapmışlardır. Bilinçli olsaydı tepkimiz daha sert olurdu. Bu durumu kınıyoruz. 

Yine bir kendini bilmez, İran’daki durumu bahane ederek, “Şia’lar başörtüyü yarım takarlar” demiş. Gerçek Sünni Hz. Ali’nin (a.s) peşinden gitmekten rahatsızlık duymaz. Çok şükür ki, milletimizin yüzde doksan dokuzu bu yoldadır. Ama Harre olayından türeyenler, ümmetin içerisinden çıkarak Ehl-i Beyt’e ve bu yola dil uzatmaya çalışıyor. Şia kadar başınıza taş düşsün! Sizler Şia’ya kurban olun! Bizler Şia olamamanın derdindeyiz. Bir benim derdime bakın bir de bu ahmağın derdine! Şia olmak az bir şey değildir, Şia yaratılmışların en üstünüdür. Bu Kuran’ın tabiri ve peygamberimizin tefsiridir. Allah-u Teâla yalancıları lanetlemiştir. İmanı olmayanlar yalanı söyler. Bir tane Şia Âlimi bunu söylemiş midir? Bunu söyleyen dilin lal olsun!” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.