Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Karakuş'dan Teşekkür Mesajı

Caferi Âlimler Birliği (CÂBİR) Başkanı Ayetullah Seyyid Seccad Karakuş, bir teşekkür mesajı yayınladı. 

01 Şubat 2022
Karakuş'dan Teşekkür Mesajı

Karakuş mesajında;

“Bismillahirrahmanirrahim
انا لله و انا الیه راجعون
'Şüphesiz biz Allah'a aitiz ve şüphesiz biz O'na döneceğiz.' (Bakara/156)
Toplumumuzun sevilen, sayılan, duası ve nefesinin tesirine inanılan seyyidlerinden olan çok muhterem babamız Hacı Mir Yakup Karakuş'un ebediyet yurduna irtihalinin derin teessürü içindeyiz. Bu acı kayıptan dolayı başta İmam-ı Zaman ağamıza ve merhumun tüm sevenlerine tesliyetlerimizi arz ederiz.

Bu vesileyle yurt içi ve yurt dışından merhumun Zeynebiye'de, daha sonra Tuzluca/Hamurkesen'de cenaze merasimi ve taziye meclisine bizzat katılarak, temsilci göndererek, arayarak, mesaj göndererek, tesliyet mesajı yayınlayarak acımızı paylaşan ve üzüntülerini bildiren âlimlerimize, vekillerimize, kurumlarımıza, cami cemaatlerine, bil husus üzüntülerini gözyaşlarıyla bildiren Zeynebiyelilere, akrabalara, köylülerimize, Tuzlucalı ve Taşlıçaylı hemşehrilerimize ve sevenlerine bizimle hemhal oldukları için teşekkür ederiz.

Cenazeyi karşılamak için Iğdır, Tuzluca, Kars ve Taşlıçay'dan Iğdır Havalimanına gelen, karlı kış şartlarında köye kadar cenaze konvoyuna katılan, köydeki cenaze merasimine ve üç gün boyunca taziye meclisimize teşrif ederek üzüntümüzü paylaşan çok değerli ulemamıza, halkımıza ve misafirlerin ağırlanmasında hizmet eden köylülerimize ayrıca teşekkür ederiz.

Bu arada merhum babamız için hatim indiren, Kur'an okuyan, defin gecesi namazı kılan kadın erkek tüm müminlere de teşekkür ederiz. Allah cümlesinden kabul etsin, ceddimiz şefaatçileri olsun.

Yüce Rabbim acımızı ve üzüntümüzü paylaşan herkesten razı olsun, ölmüşlerine rahmet eylesin, kendi katından mükâfatlarını versin.” dedi.

01.02.2022
Karakuş ailesi adına 
Seyyid Seccad Karakuş

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.