Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye ve Zehra Ana'dan Büyükelçi’ye Ziyaret

Zeynebiye ve Zehra Ana heyeti Türkiye Cumhuriyeti Irak Büyükelçisi Ali Rıza Güney’i makamında ziyaret etti. 

01 Ekim 2021
Zeynebiye ve Zehra Ana'dan Büyükelçi’ye Ziyaret

Zeynebiye Derneği Başkanı Ali Şahintekin, Zehra Ana Derneği Başkanı Meftune Atam, Zeynebiye Derneği Yetkililerinden Orhan Ö. ve Zehra Ana Derneği Başkan yardımcısı Zehra Kaçan’dan oluşan heyet, Türkiye Cumhuriyeti Irak Büyükelçisi Ali Rıza Güney ile bir araya geldi.


Türkiye Cumhuriyeti Irak Büyükelçisi Ali Rıza Güney ile görüşen heyet Zeynebiye ve Zehra Ana Erbain Çadırı'nın faaliyetleri hakkında bilgiler verdikten sonra, önümüzdeki yıl nasip olursa yeniden hizmet çadırı açacaklarını ve daha kapsamlı hizmet vermeyi planladıklarını ileterek, Zeynebiye ve Zehra Ana Erbain Çadırı’na davet ettiler. 


Türkiye Cumhuriyeti Irak Büyükelçisi Ali Rıza Güney de ziyaretlerinden ve Zeynebiye ve Zehra Ana heyetine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.


Karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından, Zeynebiye Derneği Başkanı Ali Şahintekin ve Zehra Ana Derneği Başkanı Meftune Atam Ayasofya’da sergilenen İmam Hüseyin (a.s) yazılı tablonun nakşedildiği hediyelerini ve plaketlerini takdim ederek ziyareti sonlandırdılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.