Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Vefat ve Başsağlığı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ, Camiamızın değerli doktorlarından biri olan Op. Dr. Ayhan ÖZGÜNDÜZ’ün muhterem validelerinin vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

03 Ağustos 2021
Vefat ve Başsağlığı

ÖZGÜNDÜZ mesajında: “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn
Değerli amcamız merhum H. Mehmet Rıza ÖZGÜNDÜZ’ün eşi ve değerli doktorumuz Sn. Ayhan ÖZGÜNDÜZ’ün muhterem valideleri H. Tavat ÖZGÜNDÜZ, hakkın davetine lebbeyk demiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet, sevgili doktorumuz Sn. Ayhan ÖZGÜNDÜZ’ün şahsında tüm evlad- u ahfadına ve aile efradına sabr-ı cemil ve ecr-i  cezil niyaz ederim. Cümlemizin başı sağ olsun.
Not: Cenaze namazı yarın (04.08.2021) öğlen namazını müteakiben Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nden kalkacaktır. Cenaze Gülbahçe mezarlığındaki aile mezarına defnedilecektir. Bütün dost ve akrabamızın bilgisine. Saygı ve sevgilerimle.” dedi.
03.08.2021
Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.