Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye'de Kurban Bayramı Coşkusu (FOTO)

20 Temmuz Salı günü sabahın ilk ışıklarıyla Kurban Bayramı Namazı'nı kılmak üzere binlerce Ehl-i Beyt dostu Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'ni Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında doldurdu. 

20 Temmuz 2021
Zeynebiye'de Kurban Bayramı Coşkusu (FOTO)

Kurban Bayramı dolayısıyla Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nde toplanan on binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Kurban Bayramı’nın önemine vurgu yaparak birlik beraberlik mesajı verdi.

Özgündüz konuşmasında güncel konulara da değindi. Yapımı tüm hızıyla devam eden Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nin kubbe ve ön cephe vitray camlarının imalatına başlandığının müjdesini veren Özgündüz, imalatın yaklaşık 2 milyon lira tutacağını belirtti. Özgündüz fedakâr ve cömert halkımızın desteklerinin devamını beklediğini ifade etti.

Özgündüz konuşmasında Ehl-i Beyt sevgisinin önemine de vurgu yaptı; “Allah bu bayramı, inşallah İslam âlemi, necip milletimiz ve bu milletin güzide camiası olan siz değerli cemaatimiz için hayır, bereket, birlik ve dirlik vesilesi kılsın." dedi.

Zeynebiyeli hanımların da büyük ilgi gösterdiği namazda Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ü ilgiyle dinleyen kadın, erkek, yaşlı çocuk, yediden yetmişe binlerce Ehl-i Beyt dostu, kılınan bayram namazının ardından tekbirler ve salavatlarla ZCKM’den ayrıldılar.

Görkemli kalabalık Zeynebiye Caddesi’nde uzun süre yoğunluk oluşturdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.