Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ÖZGÜNDÜZ’den Teşekkür Mesajı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ, yaptığı ziyaretlerde gösterilen ilgi dolayısıyla teşekkür mesajı yayınladı. 

16 Haziran 2021
ÖZGÜNDÜZ’den Teşekkür Mesajı

ÖZGÜNDÜZ mesajında; "Geçtiğimiz hafta sonu, CABİR Başkanı ve yönetiminden arkadaşlarla birlikte Manisa Turgutlu’da İmam Hüseyn Cami ve mümin cemaatini ziyaret ettik. 
Caminin tefrişat ve tezyinatında güzel yenilemeler yapmışlar. Allah yönetim, cemaat ve yardım edenlerden razı olsun. 
Bize gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı Dernek Yönetim Kurulu, Cemaat ve alimlerine teşekkür ediyorum. 
Ayrıca değerli iş adamlarımızdan Musa Bayat, sevgili oğlu ve ortağı  Mehmet Bey’e bizim için çektikleri zahmetlerden dolayı teşekkürü borç biliyorum. 
Ziyaretin ardından, Egenin incisi güzel İzmir’de CABİR’in bölge temsilcisi Ş. Abdullah Şabahat hocamızın organizesiyle toplanan bölgedeki ulemamızı ziyaret ettik, faydalı görüş alışverişinde bulunduk. Onların da sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkürü borç biliyorum. Cümlesini Allah var etsin ve kendilerine uzun ve bereketli ömürler ihsan etsin." dedi.

16/06/2021
Selahattin ÖZGÜNDÜZ
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.