Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Temel Karadeniz Zehra Ana'yı Ziyaret Etti

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz eşi Nilgün Karadeniz ile birlikte derneğimizi ziyaret etti.  

15 Ocak 2019
Temel Karadeniz Zehra Ana'yı Ziyaret Etti

Göreve geldiği günden bu yana camiamızın sıkıntıları ile yakından ilgilenen, daima çözüm odaklı çalışan ve derneğimize özel hassasiyetle yaklaşarak Zehra Ana ailesinin bir parçası olan Karadeniz, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Zeynebiye Derneği Başkanı Ali Şahintekin, Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Meftune Atam, yardımcısı Zehra Kaçan ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Zehra Ana'nın faaliyet ve hedeflerinin yanısıra camiamızın mahalli sorunları da görüşüldü.
Faaliyetlerimizi yakından takip ettiğini belirten Karadeniz, görevde olduğu sürece mazlumun yanında olmayı ilke edinen Zehra Ana Derneği'ne desteklerinin devam edeceğini bildirdi.
Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletildiği görüşme hediye takdimi ile son buldu.
 
Muhabir: Ümit Demirtekin
 
 
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.