Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz H. Ş. Sefer Coşkun'un Vefatı Sonrası Taziye ve Başsağlığı Mesajı Yayınladı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz hakka yürüyen Hüccetül İslam vel Müslimin Şeyh Sefer Coşkun?un vefatı nedeniyle taziye ve başsağlığı mesajı yayınladı. 

12 Temmuz 2018
Özgündüz H. Ş. Sefer Coşkun'un Vefatı Sonrası Taziye ve Başsağlığı Mesajı Yayınladı

?????? ? ??????? ??????.

Ülkemizde ve Avrupa'da İslam ve Ehl-i Beyt mektebine değerli hizmetleri ve Davudi sesiyle okuduğu mersiyeleriyle yeri doldurulamayacak ulemamızdan üstat H. Ş. Sefer Coşkun hocamızın irtihalini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Merhuma Allah'tan rahmet ve mağfiret, Hanedan-ı Nübüvvet'ten şefaat, imam Mehdi (a f), merâcii taklit, keder dide aile efradı, meslektaşları ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum...

Teşyiinde bulunmak boynumun borcuydu. Maalesef bir çok engelleyici sebep buna engel oldu. Temsilcim orda bulunacaktır.

Ayrıca Cuma günü akşam namazını müteakiben Zeynebiye'de her kese açık şahsım, CABİR ve diğer kurumlarımız adına terhim meclisimiz olacaktır.

Tüm dostlar davetlidir. camiamıza sevgi ve saygılarımla ilan olunur.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ

12/07/2018

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.