Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana Tahtakale Kermesi'ne Büyük İlgi (FOTO)

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tahtakale Temsilciliği Zeyneb-i Kübra Camii önünde ihtiyaç sahipleri yararına bir kermes düzenledi. 

13 Ekim 2017
Zehra Ana Tahtakale Kermesi'ne Büyük İlgi (FOTO)

Kurulduğu günden beri çeşitli başarılı faaliyetlere imza atan ve bekleyen gözlere umut olan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Iğdır'dan sonra geçtiğimiz aylarda İstanbul Tahtakale (Avcılar)'de de bir temsilcilik açılmıştı.
 
Zehra Ana Tahtakale Temsilciliği 13 Ekim Cuma günü, cuma namazının ardından Tahtakale Zeyneb-i Kübra Camii önünde ihtiyaç sahipleri yararına bir kermes gerçekleştirdi.
 
Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermesin açılışını Tahtakale Zeyneb-i Kübra Camii alimleri Ş. Ali Koç ve Ş. Ehed Solhan yaptı.
 
Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri de Tahtakale Temsilciliği ve Zehra Ana gönüllülerine destek olmak için kermeste hazır bulundu.
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.